FCSB

Steaua pregateste doua transferuri surpriza

Steaua traverseaza cea mai buna perioada din ultimii ani, însa cu toate acestea oficialii ros-albastrilor pregatesc perioada de mercato care va începe în iarna.

Fundasul stânga Guillherme Haubert Sitya de la Petrolul si mijlocasul central Alexandru Mateiu de la FC Brasov sunt primele tinte pe care stelistii le au pentru pauza de mercato.

Guillherme este cerut cu insistenta de Laurentiu Reghecampf, care a discutat în dese rânduri cu Gigi Becali despre transferul acestuia.  
 
Becali nu a oferit însa un raspuns concret, dar cum evolutiile lui Latovlevici si Pârvulescu sunt tot mai slabe, Reghecampf spera ca îl va convinge într-un final pe Becali.
 
Guillherme s-a aflat pe lista lui Reghecampf si în vara, numai ca atunci Becali s-a opus, considerând ca un jucator adus de la Chiajna - Adi Rocha, este suficient.
 
În acest sezon, Guillherme a fost cel mai fundas stânga din Liga 1, furnizând patru pase decisive la Petrolul Ploiesti.
 
Celalalt jucator pe care Steaua îl are în vederi pentru pauza de mercato din iarna este Alexandru Mateiu, un mijlocas central în vârsta de 22 de ani de la FC Brasov.
 
Acesta a fost remarcat de Gigi Becali în timpul meciului cu FC Vaslui de duminica seara. Becali si MM Stoica au discutat deja despre Mateiu, iar primele referinte ale managerului general sunt pozitive.
 
Mateiu a fost crescut de FC Brasov înca de la vârsta de 6 ani si a debutat în prima liga sub comanda lui Razvan Lucescu.
 
Desi în acest sezon a jucat mijlocas central, el mai poate evolua ca fundas si mijlocas dreapta.



Steaua pregateste doua transferuri surpriza