FCSB

Steaua n-are un lider in vestiar si identitatea echipei s-a pierdut

La aceasta concluzie a ajuns antrenorul Laurentiu Reghecampf dupa cele intamplate pana acum cu Steaua in al doilea sau mandat la formatia patronata de Gigi Becali.

“Le-am spus ca nu trebuie sa mearga de mana prin oras, dar in cantonament trebuie sa fie prieteni, colegi. Nu avem un om de legatura in vestiare. Inainte aveam foarte multi, un Latovlevici, Tatarusanu, Tanase, Chiriches. Aveau puterea sa faca acest lucru. E greu pentru mine sa le spun care cu care sa fie prieten, nu poti forta aceste lucruri, trebuie sa fie naturale”, crede Reghecampf.

Dinamo domina Steaua la meciurile directe din ultima perioada, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf vorbeste despre existenta unui complex in fata rivalei din Stefan cel Mare.

“Da, putem sa spunem ca avem un complex Dinamo, dar am avut si ani in care am castigat la diferente mari. In ultima perioada ei au facut meciuri mai bune si, ceea ce m-a surprins mai mult, este ca jucatorii lui Dinamo si-au dorit mai mult victoria”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

“Orice jucator care ajunge la Steaua trebuie sa stie ce inseamna un derby cu Dinamo. Noi ne-am pierdut foarte mult din identitate, scandalul cu numele, n-am mai avut suporteri”, a adaugat tehnicianul stelist.



Steaua n-are un lider in vestiar si identitatea echipei s-a pierdut