FCSB

Steaua s-a mutat in Berceni

Steaua s-a mutat de la baza de pregatire inchiriata in afara Bucurestului, in satul rezidential Domnesti, in partea sud a Bucurestiului, intr-o baza construita de Gigi Becali.

Noua baza a Stelei va fi in zona Berceni, in Sudul Bucurestiului. Steaua a construit in zona Centurii Bucuresti mai multe terenuri de pregatire, acolo unde va fi de acum locul normal de desfasurare a antrenamentelor.

Se zvoneste ca in viitor s-ar putea ridica in aceeasi zona un stadion, dar acest lucru pare un vis sau un proiect ce va dura ani si ani de zile, avand in vedere ca doar pentru cateva terenuri si vestiare s-a asteptat peste un an de zile.

Steaua a jucat ultimul meci pe Stadionul Ghencea in martie 2015, dupa ce clubul lui Becali a refuzat sa mai plateasca chiria pentru stadion catre Ministerul Apararii Nationale. De atunci nu a mai evoluat nici un meci oficial in acea locatie, ci doar pe Stadionul National.

Din anul 2015, Steaua a jucat sub numele FCSB (Fotbal Clubul Steaua Bucuresti), fiind obligata sa renunte la numele simplu de FC Steaua, dupa ce a pierdut marca Steaua intr-un proces cu Ministerul Apararii Nationale.

Tot din 2015, Steaua a refuzat sa se mai antreneze in Ghencea, nemaidorind sa plateasca chiria pentru baza de pregatire de acolo, preferand sa se antreneze in Mogosoaia sau Domnesti.



Steaua s-a mutat in Berceni