FCSB

Steaua isi asuma raspunderea pentru deschiderea Arenei Nationale

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat, luni, ca in opinia sa problema stadionului Arena Nationala poate fi rezolvata foarte repede si ca Steaua isi asuma raspunderea pentru a organiza meciuri pe stadionul care momentan este inchis in absenta avizului de functionare ISU.

"Daca s-ar fi dorit, eu cred ca s-ar fi putut rezolva foarte repede aceasta problema. Noi ne dorim sa jucam pe Arena Nationala, ne asumam raspunderea. Si cei de la Dinamo doresc sa joace acolo meciurile. Cred ca trebuia discutata problema mult mai devreme", a spus Reghecampf la Digi Sport.

"Nu cred ca stadionul reprezinta un pericol. Nu are ce sa se intample, am fost de multe ori pe Arena Nationala. Federatia si-a dorit mult sa ca meciul cu Spania sa se joace pe National Arena, noi ne dorim, dar fiecare isi urmareste interesul. Primaria nu doreste sa aiba parte de niciun eveniment neplacut", a mai spus Reghecampf.

Steaua intalneste pe Dinamo, joi seara, in primul tur al semifinalelor Cupei Romaniei, meci care trebuia sa se dispute pe Arena Nationala, dar care in absenta unui acord pentru redeschiderea stadionului se va juca in Stefan cel Mare.



Steaua isi asuma raspunderea pentru deschiderea Arenei Nationale