FCSB

Steaua ii strange cu usa pe Cristea

Adrian Cristea a plecat in Israel pentru a bate palma cu cei de la Hapoel Petah Tikva si chiar s-a fotografiat in tricoul echipei din Tara Sfanta, insa jucatorul nu si-a reziliat contractul cu Steaua.

Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua a dezvaluit, luni, ca Adrian Cristea nu si-a reziliat contractul cu Steaua si ca il asteapta pe jucator sa-si incheie socotelile cu echipa campioana.

La mijloc ar fi insa prima de 100.000 de euro pentru calificarea in grupele Champions League, bani pe care Cristea ii asteapta de la Steaua.

Oficialii campioanei insa nu vor sa-i mai dea niciun euro si il strang cu usa pe Cristea conditionandu-i rezilierea contractului de renuntarea la acesti bani.

“Am sa-l intreb de ce a plecat, daca a semnat si de ce n-a raspuns la telefon. Nu si-a reziliat contractul cu Steaua. Noi suntem de acord sa reziliem pe cale amiabila”, a spus Argaseala.

Argaseala a comentat si decizia lui Cristea de a reclama Steaua la Comisiile de judecata si spune ca asteapta verdictul acestora: “Daca a reclamat nu inseamna ca trebuie sa si primeasca. Se va judeca”.

Laurentiu Reghecampf l-a anuntat pe Cristea inca din decembrie ca nu mai face parte din planurile sale pentru a doua parte a sezonului.



Steaua ii strange cu usa pe Cristea