FCSB

Steaua i-a gasit repede inlocuitor lui Tamas

Dat afara de la Steaua dupa ce nu s-a prezentat la un antrenament, Gabi Tamas a fost deja inlocuit in lotul campioanei.

Oficialii stelisti s-au inteles cu fundasul moldovean Catalin Carp, un jucator in varsta de 21 ani care a evoluat ultima oara pentru CFR Cluj.

Carp poate evolua fundas central, dar si mijlocas la inchidere, iar la nivel de nationala are trei prezente in nationalei Moldovei.

Noua achizitie a Stelei a evoluat la echipa secunda a celor de la Dinamo Kiev inainte de a ajunge in Romania.

Gabi Tamas, exclus din lotul Stelei. Nu s-a trezit pentru antrenament

Fundasul Gabi Tamas a fost lasat de Mirel Radoi in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii, dupa ce jucatorul nu a reusit sa se trezeasca pentru antrenamentul de vineri.

"Hai sa-ti zic ceva tare. Nu m-am trezit sa ajung la antrenament. Am fost obosit", i-a spus Gabi Tamas impresarului sau Florin Manea, a povestit acesta din urma conversatia dintre el si jucator.

Jucatorul stelist a fost lasat in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii.

"N-a fost vorba ca nu au vrut sa-l ia. El a stat de vorba cu Nicolae Dica si a ramas sa se antreneze in Bucuresti. Nu poate fi nimeni bucuros cand rateaza un antrenament, dar n-a fost vorba de una din acele nopti", a spus Manea la Digi Sport.

"Eu vreau ca Gabi sa ramana la Steaua. Nici n-am vorbit in alta parte. El a inceput sa revina la jocul lui dinainte de accidentare. Imi doresc sa ramana aici si n-as vrea ca aceasta intamplare sa-i opreasca aceasta crestere", a adaugat Manea.



Steaua i-a gasit repede inlocuitor lui Tamas