FCSB

Steaua, aproape sa il scape pe Guilherme. Petrolul anunta prelungirea contractului

Anuntul plecarii lui Guilherme la Steaua a starnit o revolta la Ploiesti. Fanii Petrolului le-au cerut sefilor echipei sa il mentina pe jucator, iar acestia s-au conformat si au anuntat prelungirea contractului.

Dan Capra, patronul de la Petrolul, a anuntat joi seara ca Guilherme va semna "azi sau maine". Capra a afirmat ca presiunile suporterilor au urgentat negocierile.

Guilherme a declarat ca ar ramane la Petrolul, daca primeste o oferta buna. Zvonurile de plecare la Steaua i-au facut pe suporterii de la Ploiesti sa il ameninte pe jucator, iar acestuia i s-a facut frica.

"Au zis sa nu mai calc in Ploiesti, pentru ca nu mai ies de acolo. Merg la Politie. A venit unul dintre fanii din galerie si a inceput sa ma injure. Mi-a zis sa fiu atent in spatele meu, ca imi rupe cineva picioarele. Sint suparat, eu nu am semnat nimic cu Steaua. Asa se intimpla inaintea meciului cu Steaua mereu. Eu m-am antrenat azi normal, nici nu stiu ce sa zic despre meciul cu Steaua. Am vorbit cu mama mea, e foarte speriata”, a spus Guilherme la DolceSport.

Guilherme


Steaua, aproape sa il scape pe Guilherme. Petrolul anunta prelungirea contractului