FCSB

Steaua, amendata pentru incidentele de la meciul tur cu Astra

Comisia de Disciplina a LPF a amendat clubul Steaua cu 7.500 de lei pentru incidentele produse de suporterii echipei din Ghencea, miercuri seara, la meciul disputat pe Arena Nationala in compania celor de la Astra Giurgiu.

De asemenea, jucatorii William De Amorim (Astra) si Mihai Pintilii (Steaua), eliminati la meciul de miercuri, au fost suspendati cate o etapa si penalizati cu cate 740 de lei. Sanctiune similara a primit si Brandao, de la CFR Cluj, eliminat in intalnirea cu ACS Poli Timisoara informeaza site-ul lpf.ro

Comisia de Disciplina a sanctionat cu avertisment gruparea FC Vaslui dupa meciul cu Dinamo, scor 1-1.

De asemenea, clubul Universitatea Cluj a fost sanctionat cu masura interzicerii accesului spectatorilor in zona Peluzei gazda si la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena pentru o etapa. Masura se va aplica in mod similar si in cazul in care clubul va organiza meciuri in calitate de club gazda pe alte stadioane. Universitatea Cluj a primit si o penalitate sportiva de 30.000 lei.

Comisia de Disciplina a acordat un "ultim avertisment" clubului Petrolul Ploiesti, pentru incidente la meciul cu Pandurii, cu "mentiunea de a efectua diligentele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemanatoare produse de proprii suporteri".



Steaua, amendata pentru incidentele de la meciul tur cu Astra