FCSB

Steaua a tras din greu pentru un egal cu Rubin Kazan

Campionii de la Steaua au avut parte de un meci tare din toate punctele de vedere cu rusii de la Rubin Kazan, sambata dupa-amiaza, in cantonamentul din Austria.

Meciul a inceput cu mult inainte de primul fluier al arbitrului, cand rusii au amenintat ca nu se mai prezinta pe teren daca partida va fi televizata.

Partida nu a inceput pana ce televiziunea Look TV, cea care urma sa difuzeze meciul in Romania, nu si-a indepartat camerele de luat vederi.

In minutul 10 oficialii rusi au intrat pe teren oprind partida dupa ce li s-a parut ca intelegerea nu a fost respectata si ca meciul este televizat.

Meciul s-a reluat pentru a fi intrerupt din nou dintr-un motiv tehnic. Steaua a inceput in echipamentul de rezerva si tricourile bleu se confundau pe teren cu cele albe ale adversarilor. S-a trecut astfel la tricourile principale de joc.

Nervii au cedat si Alexandru Bourceanu a fost eliminat dupa doua cartonase galbene primite intr-un interval scurt de timp.

Bourceanu a fost schimbat cu Prepelita, dar centralul intalnirii nu a permis inlocuirea decat dupa indelungi insistente ale celor doi antrenori.

Dupa o prima repriza dominata de Rubin daca tinem cont de raportul ocaziilor de gol, Steaua a inceput mai bine partea secunda si a cautat poarta adversa prin Prepelita si Filip.

In minutul 67 portarul de rezerva Cojocaru s-a evidentiat si a aparat o lovitura de la 11 metri la sutul lui Ryazanchev.

Steaua a replicat prin Costea, dar acesta nu si-a facut pasii pentru a finaliza decisiv, dupa care Stanciu a sutat pe jos in bratele portarului rus.

Pana la final Steaua a mai avut o sansa de a marca prin Parvulescu in urma unui contraatac.

Reghecampf a inceput primul amical al verii in urmatoarea formula: Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Radut, Iancu - Nikolic.

In debutul reprizei a doua Reghecampf a trimis in teren echipa: Tatarusanu - Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Prepelita, Filip - Radut, Stanciu, Pirvulescu - Costea.

Urmatorul amical al Stelei este cu ungurii de la Videoteon pe 25 iunie.



Steaua a tras din greu pentru un egal cu Rubin Kazan