FCSB

Steaua a efectuat primul antrenament la Marbella. Pintilii s-a antrenat separat

Departe de troienele din Romania stelistii au revenit, luni, la treaba si au efectuat primul antrenament la Marbella sub indrumarea tehnicianului Laurentiu Reghecampf.

Acesta nu a facut deplasarea cu jucatorii din Romania, ci a venit direct de la Istanbul unde si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de familie.

Luni dimineata, acestia au luat micul dejun la 10:30 si peste o ora s-au deplasat la terenul de fotbal al complexului, acolo unde au efectuat un antrenament de aproximativ 80 de minute. Acesta a fost alcatuit din exercitii TRX si jumper, fiind urmat, apoi, de cateva jocuri cu mingea. Dupa masa de pranz, programata la ora 13:30, stelistii s-au retras in camere pentru a se odihni, iar la 17:30 vor efectua cel de-al doilea antrenament al zilei.A urmat jocul cu mingea, asa cum anunta Reghecampf dupa ultimul meci al stagiului anterior.

“In al doilea cantonament vom pune mai mult accent pe antrenamentul cu mingea si vom pregati mai atent meciurile amicale”, spunea Reghecampf dupa infrangerea cu FK Baku.

La sedinta de pregatire au participat toti jucatorii mai putin Bourceanu si Neagu, ramasi in tara din cauza zapezii, in timp ce Pintilii s-a pregatit separat. Acesta nu este inca refacut dupa o accidentare.

Ros-albastrii au ajuns duminica seara, in jurul miezului noptii, in Spania, unde s-au cazat la Hotel La Cala, din Mijas.

Marti, incepand cu ora locala 17:15 (18:15 ora Romaniei), Steaua va disputa un meci amical impotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev. Partida va avea loc la Marbella Football Center (La Quinta) si va fi transmisa in direct de Digi Sport 1.

Steaua nu a castigat niciun meci amical in acest an, iar in al doilea stagiu de pregatire echipa din Ghencea va disputa alte cinci partide de verificare dupa cum urmeaza:

STEAUA - Dinamo Kiev (marti, 18:15)
STEAUA - IFK Goteborg (joi, 19:30)
STEAUA - Lokomotiv Plovdiv (sambata, 19:00)
STEAUA - Korona Kielce (luni, 19:30)
STEAUA - IF Elfsborg Boras (miercuri, 19:00).



Steaua a efectuat primul antrenament la Marbella. Pintilii s-a antrenat separat