FCSB

Singurele transferuri ale FCSB sunt privite drepte "bombe"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru FCSB vara acestui an a fost mai linistita ca oricand pe piata transferurilor. Doar doi jucatori noi au sosit la echipa bucuresteana si acestia fiind rezolvati inaintea terminarii sezonului competitional.

Olimpiu Morutan a semnat cu FCSB inca din iarna lui 2017, dar a ramas sa joace la Botosani inca sase luni, iar cu albanezul Qaka oficialii FCSB s-au inteles dupa meciul direct cu CSM Poli Iasi in playoff, partida unde practic echipa lui Nicolae Dica a pierdut titlul.

Cei doi jucatori au evoluat pentru prima data titulari in acelasi 11 la amicalul cu PAOK Salonic si, in pofida infrangerii suferite, patronul Gigi Becali se arata incantat de evolutiile acestora.

"Morutan si Qaka sunt bombe, sunt super fotbalisti. Primul zici ca e de-o viata la Steaua, al doilea controleaza extraordinar balonul", a spus Becali la Digi Sport.

Chiar daca FCSB a pierdut pentru prima data in amicalele din aceasta vara (1-2), Becali e multumit de jocul prestat de jucatorii sai.

"Mi-a placut meciul cu PAOK. In a doua repriza a fost mingea numai la noi si asta e jocul care imi place. Nici in prima repriza n-am jucat rau, doar ca am luat doua goluri aiurea. La primul a gresit Vlad, iar la al doilea Balasa", a mai spus Becali.

Pentru FCSB urmeaza amicalul cu Al Gharafa din Qatar, ultima partida de verificare in cantonamentul olandez.

Pana acum echipa lui Dica a remizat cu Brugge si Ajax (1-1), si a pierdut cu PAOK (1-2).



Singurele transferuri ale FCSB sunt privite drepte "bombe"