FCSB

Se anunta vremuri grele pentru rivalele Stelei: "Vreau 10-12 puncte avans pana in iarna"

Toata lumea a fost de acord ca Steaua nu a avut rivala in campionatul recent incheiat si ca, dupa multi ani, Liga 1 a dat o campioana ale carei merite au fost unanim recunoscute. Laurentiu Reghecampf avertizeaza ca Steaua nu se va opri la atat si ca hegemonia va continua si in sezonul viitor.

In pofida tensiunilor provocate de condamnarea la inchisoare a patronului Gigi Becali si de spectrul suspendarii din Europa, Reghecampf spune ca echipa trebuie sa ramana unita si sa lupte pentru un nou titlu.

Recunoscand ca ar putea fi acuzat de aroganta excesiva, Reghecampf spune ca isi doreste un avans de peste 10 puncte cand sezonul va ajunge in pauza de iarna.

"Vreau 10-12 puncte avans pana in iarna. Acum se va spune ca sunt arogant. Eu mai si glumesc, dar exista si putin adevar. Diferenta este mare intre noi si celelalte echipe. Va fi foarte greu pentru celelalte echipe sa se bata cu Steaua", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Steaua a castigat la pas titlul cu numarul 24 avand la finalul sezonului un avans de 16 puncte in fata echipei Pandurii Tg.Jiu.



Se anunta vremuri grele pentru rivalele Stelei: "Vreau 10-12 puncte avans pana in iarna"