FCSB

Scrisoarea lui Nesu pentru stelisti

Mihai Nesu a ramas impresionat de gestul pe care oficialii din Ghencea l-au facut pentru fundatia sa si le-a transmis stelistilor o scrisoare emotionanta.

Scrisoarea lui Mihai Nesu:

Buna seara, dragi stelisti si nu numai!

Plîng în timp ce scriu aceste rînduri fiindca nu mi-am imaginat vreodata ca atîta lume e alaturi si se gîndeste la mine, chiar si la un an si patru luni de la accident. Nu stiu daca merit asta! Nu am fost un mare fotbalist, doar am încercat sa devin. Dar ce pot sa va promit este ca, desi daca unele zile sînt chinuitoare, sprijinul vostru îmi da putere, rabdare si sper ca într-o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu si al tehnicii medicale, sa fiu din nou sanatos, sa pot sa strîng mîna si sa ofer o îmbratisare tuturor celor care s-au gîndit chiar si o secunda la mine.

Astazi vreau sa-le multumesc în special lui MM si tuturor celor care au hotarît sa-mi sprijine fundatia si planurile mele de a ajuta copiii cu dezabilitati din România. Este o onoare pentru mine si sper, cu ajutorul vostru, ca în viitorul apropiat sa pot ajuta cel putin un copil din fiecare judet sa aiba o viata normala.

Le multumesc, de asemenea, suporterilor stelisti ca se gîndesc la fiecare meci la mine si s-au gîndit sa-mi faca o coregrafie ca aceea de la meciul cu Twente. E de neuitat! În încheiere, vreau sa le urez baietilor si staff-ului Stelei multa, multa bafta! Anul acesta îi vad mai puternici si îndemn toti suporterii sa le ofere liniste, rabdare si sprijin, pentru ca asa vor urma si rezultatele dorite de noi toti

Cu drag, Mihai"

Sursa: Gazeta Sporturilor



Scrisoarea lui Nesu pentru stelisti