FCSB

Scandal la Steaua: Mihai Stoica la un pas sa fie batut de mai multi jucatori (surse)

De parca infrangerea suferita cu Celtic in primul amical al iernii nu ar fi fost suficient pentru a involbura apele la Steaua, un nou scandal pune paie pe foc la clubul din Ghencea. MM a facut urat la betie si s-a luat de jucatori.

Aflat la petrecerea de Craciun organizata de antrenorul Laurentiu Reghecampf, managerul general Mihai Stoica ar fi avut o altercatie cu mai multi jucatori ai Stelei, printre care si capitanul Alexandru Bourceanu, dupa cum anunta postul sport.ro citand mai multe surse din interiorul clubului.

Potrivit sursei de mai sus Mihai Stoica ar fi inceput sa vorbeasca vrute si nevrute la un pahar in plus, printre altele si ca el ar fi numarul unu in club si ca fara el jucatorii ar fi fost niste nimeni.

Dupa ce Bourceanu i-ar fi replicat ca trebuie sa insiste asupra patronului Gigi Becali pentru plata restanta a unor salarii, Mihai Stoica ar fi sarit la bataie, dar s-a potolit rapid dupa ce in ajutorul lui Bourceanu a sarit un alt coechipier.

Despre scandalul de la Steaua s-a exprimat si Mihai Stoichita, fostul antrenor al Stelei: "Azi daca s-a intamplat asa, ce? Pana la urma e manager general in club".



Scandal la Steaua: Mihai Stoica la un pas sa fie batut de mai multi jucatori (surse)