FCSB

Sanse mari de prelungire pentru Bourceanu la Steaua

Mihai Stoica a declarat marti seara ca la finalul acestui an oficialii Stelei se vor aseza la masa cu Alexandru Bourceanu si sunt sanse mari ca acesta sa ramana la echipa semnand o prelungire de contract.

"Nu s-a pus problema ca Bourceanu sa nu vrea sa semneze. Am decis sa discutam dupa ultimul meci din 2013. Eu cred ca ne vom intelege. Nu i s-a facut vreo oferta pe care el sa nu o fi acceptat. Acum doua luni am avut o discutie de principiu. Nu a fost o oferta clara", a declarat MM, marti seara, la Digi.

Contractul lui Bourceanu exprira in vara lui 2014, insa au fost voci care au anuntat o plecare a capitanului Stelei din iarna. El cauta un salariul de 1,5 milioane de euro pe care l-ar putea obtine in tarile arabe, insa Steaua doreste 2 milioane de euro pentru un transfer, o suma care spune practic ca jucatorul nu este de dat.

Steaua nu are insa oferte concrete de plecare pentru nici un jucator si va rennta la unele nume care nu au performat. Insa, lotul final al Stelei pentru returul din 2014 va fi anuntat pe 7 ianuarie.



Sanse mari de prelungire pentru Bourceanu la Steaua