FCSB

Sanmartean, subiect inchis pentru Steaua: “Cel putin pana la vara”

Lucian Sanmartean ramane la Vaslui pana la vara cand ii expira contractul cu echipa lui Adrian Porumboiu, insa cel mai curtat mijlocas din Liga 1 nu exclude un transfer la Steaua din campionatul urmator.

“Se vorbeste foarte mult, dar s-a ramas doar la stadiul de discutii. Voi ramane pana la finalul contractului la Vaslui”, a spus Sanmartean.

Mijlocasul de 34 ani spune ca interesul Stelei pentru el este magulitor si nu exclude sa imbrace tricoul echipei din Ghencea dupa ce isi va fi incheiat angajamentul cu echipa vasluiana.

“In vara sunt liber si discutiile pot aparea din orice parte. Se poate intampla orice daca interesul Stelei ramane. De 3-4 ori si aproape la fiecare intrerupere de campionat a venit o oferta din partea Stelei, ceea ce e magulitor pentru mine”, a adaugat Sanmartean.

Jucatorul a mai spus ca la varsta lui aspectul financiar este foarte important, ca de altfel pentru orice fotbalist. De aceea tine foarte mult stacheta ridicata pentru un salariu de top, motiv pentru care a ezitat sa se transfere pana acum la Steaua.



Sanmartean, subiect inchis pentru Steaua: “Cel putin pana la vara”