FCSB

Sanmartean si Szukala raman la Steaua pana in vara. Arabii refuza sa plateasca vreun euro

Al Ittihad refuza sa plateasca clubului Steaua suma ceruta pentru eliberarea jucatorilor Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala in aceasta iarna, iar acestia au sanse infime sa plece inaintea expirarii contractelor cu formatia din Ghencea.

Victor Piturca sustine ca Steaua a solicitat mai intai 2 milioane, dupa care a coborat stacheta la 1.5 milioane de euro, insa antrenorul celor de la Al Ittihad spune ca exclus ca acesti bani sa fie platiti.

"N-am negociat cu nimeni, ci doar am vorbit cu Valeriu Argaseala, insa este imposibil ca noi sa platim 1.5 milioane de euro pentru doi jucatori care sa joace trei luni si jumatate in conditiile in care din vara ii luam oricum gratis", a spus Piturca la Dolce Sport.

Acesta a explicat si modul in care Steaua a pus problema pentru cedarea celor doi la Al Ittihad.

"Hai bai Piti ca si tu ai fost stelist. Dati si voi 2 milioane, hai un milion jumatate", i-ar fi spus Argaseala lui Piturca in discutiile despre cedarea lui Sanmartean si Szukala la Al Ittihad din aceasta iarna.

Piturca recunoaste in acelasi timp ca si-ar fi dorit jucatorii inca de acum, dar spune ca ar fi o problema si cu indepartarea altor "stranieri" din lotul lui Al Ittihad pentru a face lor celor doi de la Steaua.

Sanmartean si Szukala ar putea totusi ajunge de acum in Arabia Saudita daca Al Ittihad gaseste echipe disponibile sa achizitioneze cel putin doi jucatori straini din lotul actual.



Sanmartean si Szukala raman la Steaua pana in vara. Arabii refuza sa plateasca vreun euro