FCSB

Salariul lui Reghecampf, dezvaluit de o eroare a lui Argaseala

Valeriu Argaseala a lasat sa se vada hartuita pe care erau notate noile salarii de la Steaua, dezvaluind astfel (aparent fara sa vrea) remuneratia lunara alaturi debonusul urias pe care le va avea la Steaua noul antrenor, Laurentiu Reghecampf. 

Reghe va primi 360.000 de euro pe an. Daca va califica echipa in Liga Campionilor, el va incasa si un bonus de 2,2 milioane de euro, conform unei fotografii publicate vineri in editia tiparita a Gazeta Sporturilor. Fotografia surprinde o hartie pe care o detine Valeriu Argaseala si pe care sunt notate detaliile financiare ale noii echipe tehnice de la Steaua.

Steaua ar putea incasa in jur de 14 milioane de euro pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, plus alte sume din meciurile jucate in grupe, asa ca bonusul de 2,2 milioane de euro nu este unul atat de mare precum pare, ci este doar o alta afacere pusa la cale de Gigi Becali

Preparatorul fizic Thomas Neubert, omul cheie pentru Reghecampf, va avea un salariu anual de 96.000 de euro, plus 500 de euro pe luna pentru chirie. Neubert detine formula secreta prin care imbunatateste considerabil forma fizica a jucatorilor. In sezoanele petrecute la Steaua, Neubert a facut ca jucatorii ros-albastri sa fie cu cel putin o viteza peste toti adversarii, aratand rezistenta alaturi de o mare rapiditate fizica.

Laurentiu Reghecampf a fost numit miercuri seara in postul de antrenor al Stelei, iar joi a semnat contractul. El ar putea sta pe banca in meci de duminica pe care Steaua il joaca impotriva Craoivei.

Reghe preia Steaua de pe locul 5 in clasament, cu sase etape ramase din sezonul regulat la finalul caruia primele sase echipe se vor bate separat, in play-off, pentru titlul de campioana. 

Steaua detine ultimele trei titluri de campioana in Liga 1, cele din 2012/2013 si 2014/2015 fiind luate de Reghecampf, iar cel din 2014/2015 de Costel Galca. 

In sezonul 2015/2016, Reghecampf l-a inlocuit la carma tehnica a Stelei pe Mirel Radoi, cel care a avut un traseu mediocru pe banca tehnica.



Salariul lui Reghecampf, dezvaluit de o eroare a lui Argaseala