FCSB

Remarcatul lui Becali in meciul cu Lazio: “E un geniu, e mare”

Gigi Becali s-a declarat multumit de jocul facut de echipa sa in mansa tur cu Lazio si a remarcat unul dintre titularii trimisi in teren de antrenorul Nicolae Dica.

"Ca si rezultat speram. Ca si valoare credeam ca sunt mai valorosi decat noi. Nu stiam ca suntem noi mai valorosi decat ei, asta e bucuria mare. Nu credeam ca in minutul 90 facem presing la portar si ca ei n-au solutii. Sansele sunt de partea noastra pentru ca n-am primit. Acolo marcam gol suta la suta si nu e o echipa care sa ne dea trei goluri. Gnohere si-a demonstrat valoarea. Meciul asta l-a ridicat pe Vlad pana la cer. S-au spulberat toate emotiile. As vrea sa remarc un jucator care e Nedelcu, de ce? Pentru ca l-am criticat si trebuie sa inteleaga ca asta e Nedelcu pe care am dat 2 milioane", a spus Becali.

“Avem jucatori odihniti cu Dinamo. Sa nu se bucure unii ca am obosit prea tare. Nu ma intereseaza oferte la ora asta. Man a fost extraordinar, e jucator de geniu. A demonstrat-o in seara asta. Nu pierde mingea, ia fata adversarului, vede jocul. Man e mare. Daca ii scoatem pe astia dupa aia vin altii si altii. Acum ne-a dat si noua Dumnezeu o bucurie”, a adaugat Becali la iesirea din Arena Nationala dupa meci.

FCSB a invins-o pe Lazio, cu 1-0, prin golul marcat de Gnohere in prima repriza.

Returul este programat peste o saptamana pe Olimpico din Roma.



Remarcatul lui Becali in meciul cu Lazio: “E un geniu, e mare”