FCSB

Regretele lui Reghecampf dupa victoria cu Viitorul: "Trebuia sa marcam mai mult"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus ca astepta mai multe goluri de la echipa lui in meciul cu Viitorul, incheiat cu 2-0.

“E foarte bine ca am castigat meciul, mai ales ca urmeaza o perioada de doua saptamani unde noi o sa trebuiasca sa ne antrenam. Pastram trei puncte fata de cei de la Craiova. A fost un meci bun si imi pare rau ca nu am profitat de anumite situatii pentru a marca mai multe goluri”, a spus Reghecampf la conferinta de presa.
 
“Nici eu nu sunt multumit ca nu am profitat de anumite momente. Au fost destule situatii cand ne puteam desprindem. Sunt anumiti jucatori care au tratat anumite momente cu superficialitate si sper ca pe viitor sa nu se mai intample. Pe Aganovic l-am scos pentru ca nu era in ritmul jocului. A avut o zi mai proasta, dar in continuare Aganovic, Golubovic, Tudorie si Man sunt jucatorii nostri si am mare incredere in ei. Cand semnezi la Steaua singurul obiectiv este ca echipa sa castige”, a adaugat antrenorul stelist.
 
Reghecampf mai crede ca Steaua nu este sub presiunea Craiovei si ca din iarna actualul lider al Ligii 1 va deveni mai puternic prin transferurile care vor fi facute.
 
“Suntem obisnuiti cu aceasta presiune. Pentru Craiova va fi presiunea mai mare. Din iarna vor veni jucatori noi si sunt sigur ca Steaua va avea o alta fata. Transferurile vor veni in perioada de iarna, acum nu ma gandesc decat sa castig etapa urmatoare contra Concordiei Chiajna”, a spus Reghecampf.



Regretele lui Reghecampf dupa victoria cu Viitorul: "Trebuia sa marcam mai mult"