FCSB

Reghecampf ameninta: "Voi urechea cativa jucatori"

Laurentiu Reghecampf s-a aratat extrem de suparat dupa ce Steaua a fost tinuta in sah, sambata seara, de ACS Poli Timisoara in meciul disputat pe Bega in etapa a 26-a a Ligii 1.

"Un meci pe care l-am controlat de la inceput si pana la sfarsit. Nu am avut ocazii mari si ne-a lipsit inspiratia. Nu sunt multumit, pentru ca am intalnit o echipa care doar s-a aparat. Nu am avut viteza si inspiratie, iar jucatorii au incercat sa ia foarte multe actiuni individuale", a spus Reghecampf dupa meci la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a adaugat ca este deranjat de lejeritatea primirii cartonaselor galbene de catre jucatorii sai si a explicat ce i-a reprosat dupa meci arbitrului central.

"Am intalnit o echipa ambitioasa, cu un public frumos, insa noi trebuie sa facem mult mai mult in momente critice. Ma deranjeaza ca am luat foarte usor cartonase galbene. Gardos si Sanmartean vor absenta etapa viitoare. I-am reprosat si arbitrului ca a dat prea putine minute de prelungire in conditiile in care cei de la Timisoara a stat numai pe joc", a adaugat Reghecampf.

Steaua a ramas alaturi de Sparta Praga neinvinsa in campionatele din Europa, insa antrenorul formatiei din Ghencea nu este interesat de o asemenea statistica.

"Nu ma intereseaza ca am ramas neinvinsi, ci ma intereseaza sa castigam campionatul. Vom lucra in saptamana care urmeaza si cativa jucatori vor fi urecheati de mine", a concluzionat Reghecampf.



Reghecampf ameninta: "Voi urechea cativa jucatori"