FCSB

Reghecampf se ia la tranta in declaratii cu un fost premier al Romaniei

Laurentiu Reghecampf si Emil Boc, fostul prim-ministru al Romaniei in mai multe guverne, au intrat intr-o disputa de idei pe tema mutarii amicalului Romania-Spania pe Cluj Arena.

Boc a reactionat primul dupa ce Reghecampf isi exprimase nemultumirea pentru organizarea acestui meci la Cluj.

"Ar trebui sa fie mandri ca exista un stadion precum Cluj Arena in Romania. Afirmatiile lui Reghecampf sunt o pata pe obrazul sau si cred ca ar trebui sa se uite in propria ograda inainte sa faca alte declaratii", a spus Boc pentru Napoca FM.

Reghecampf, un tip care nu asteapta prea mult pentru a da o replica, i-a raspuns in termeni duri primarului din Cluj-Napoca in timpul conferintei de sambata in care a prefatat derby-ul cu Dinamo.

"Referitor la comentariile facute de domnul Emil Boc, cred ca nu a inteles mesajul meu pentru ca e mic atat la propriu, cat si la figurat. Cred ca ar trebui sa se uite in ograda dansului, a lasat o echipa de traditie sa dispara, iar pe gazonul de la Cluj nu cred ca pot sa pasca nici vitele", a spus Reghecampf.

Amicalul Romania-Spania din 27 martie ar fi trebuit sa se dispute pe Arena Nationala, dar cum stadionul din Bucuresti ramane inchis FRF a decis mutarea partidei la Cluj. Arena Nationala ar urma sa fie redeschisa pe 21 martie, daca ne luam dupa ultima declaratie publica a primarului interimar Razvan Sava.



Reghecampf se ia la tranta in declaratii cu un fost premier al Romaniei