FCSB

Reghecampf: “Sa fim barbati”

Laurentiu Reghecampf spune ca meciul pierdut de Steaua in deplasare cu Viitorul a fost decis de eliminarea lui Gabriel Tamas in minutul 17 si acuza lipsa de maturitate si concentrare a jucatorilor sai in anumite momente ale jocului.

“Trebuie sa fim barbati. Felicitari celor de la Viitorul pentru victorie. Noi am facut multe greseli. Tamas n-avea voie niciodata sa faca acel fault. Ne va lipsi, este un jucator important. Din acel moment 17 toate planurile noastre au fost date peste cap. La pauza trebuia sa intram cu 1-0 daca luam alte decizii. In anumite momente nu au dat dovada de maturitate si concentrare asa cum ma asteptam eu de la ei”, a declarat Reghecampf dupa prima infrangere din playoff.

“Ne-am gandit sa-i blocam sus, sa nu-i lasam sa paseze. Nu mai am ce sa comentez din minutul 17. Sunt foarte increzator analizand anumite momente ale jocului. N-ai cum sa te opresti ca Enache. Te-a lovit cu cotul, mergi mai departe, e razboi. Sunt foarte multe meciuri, puncte in joc. Se va juca pana in ultima etapa, cu trofeul pe masa. Vor mai fi surprize”, a adaugat tehnicianul stelist.

Reghecampf a mai spus ca se va folosi de pauza competitionala prilejuita de meciul echipei nationale cu Danemarca pentru a pune lucrurile la punct.

“Ce sa facem? Trebuie sa muncim mai mult”, a concluzionat acesta.



Reghecampf: “Sa fim barbati”