FCSB

Presa araba: Reghecampf s-a inteles cu arabii de la Al Hilal

Presa din Arabia Saudita anunta ca Laurentiu Reghecampf va fi noul antrenor al echipei Al Hilal pentru un salariu urias.

Publicatia Hibasport precizeaza ca oficialii lui Al Hilal, echipa pregatita in trecut si de Cosmin Olaroiu, s-a inteles deja cu Reghecampf pentru un contract de 3 milioane de euro pe sezon.

Al Hilal este calificata in sferturile Ligii Campionilor Asiei, iar Reghecampf are promis un bonus de un milion de euro pentru castigarea acestei competitii.

Ofertele lui Reghecampf din Orientul Mijlociu nu se opresc insa aici, pe fir intrand si cei de la Al Nasr, echipa din Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf nu a dorit sa vorbeasca despre eventualitatea plecarii sale de la Steaua inaintea finalei Cupei Romaniei de vineri cu Astra pentru a nu afecta moralul jucatorilor, insa exista tot mai multe voci din cercul sau de apropiati care dau ca sigura plecarea antrenorului din Ghencea.

In acelasi timp, este posibil ca presa araba sa fi preluat zvonurile de plecare chiar din presa romana, care de doi ani vorbeste zilnic despre plecarea lui Reghecampf. Doar Luna a mai ramas o locatie in care Reghe sa nu fi fost dat plecat.

El mai are contract cu Steaua pana la finalul sezonului 2014/2015 si e greu de crezut ca va pleca, mai ales daca Steaua va avea bani de salarii si trasferuri.

[news-107057]



Presa araba: Reghecampf s-a inteles cu arabii de la Al Hilal