FCSB

Reghecampf recunoaste ca golul cu CSMS Iasi a fost o intamplare

Nicusor Stanciu si Ciprian Marica au oferita faza etapei a 26-a, conlucrand perfect la golul egalizator marcat de Steaua impotriva celor de la CSMS Iasi.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a recunoscut insa ca respectiva faza din debutul reprizei a doua a meciului de la Pitesti nu a fost lucrata la antrenament.

"N-ai cum sa exersezi un asemenea lucru la antrenament. A fost inspiratia celor doi. Nu poti trece prin zece oameni ca prin apa. As fi ipocrit sa vin sa spun ca am pregatit asemenea lucruri", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a mai spus si ca Steaua traverseaza o perioada mai dificila, dar este increzator ca jucatorii sai nu au uitat sa joace fotbal.

"Trecem printr-o perioada mai slaba. Multi jucatori nu joaca si probabil ca unii dintre ei mai vorbesc. Avem in echipa jucatori cu personalitate. Eu nu cred ca acesti fotbalisti au uitat sa joace fotbal. Marica a jucat bine la ultimul meci si e pacat ca nu a marcat. Chipciu este un jucator foarte important pentru noi. Nu sunt de acord cu fanii care il injura la fiecare meci. Este injurat datorita unor chestii care apar...salariul lui. Lucruri care pentru mine nu au nicio relevanta", a adaugat Reghecampf.



Reghecampf recunoaste ca golul cu CSMS Iasi a fost o intamplare