FCSB

Reghecampf: “Oferta de la Al Hilal este reala. Voi discuta cu patronul”

Laurentiu Reghecampf a vorbit dupa finala Cupei Romaniei despre oferta de la Al Hilal, oferta reala dupa cum a recunoscut, dar despre care nu a dorit sa discute mai mult. A spus insa ca va avea, sambata, o intalnire cu patronul Gigi Becali pentru a pune lucrurile la punct.

“Oferta de la Al Hilal este reala. Maine voi avea o discutie cu patronul echipei. Vom face o analiza si vom discuta despre jucatorii de care avem nevoie. Nu vreau sa discut despre aceasta oferta”, a spus Reghecampf la conferinta de presa.

“Nu va fi usor sa ne calificam din nou in Champions League. Va fi greu si trebuie sa muncim mai mult. Sunt sigur ca vom intalni echipe foarte puternice si in acest an, iar patronul echipei si MM vor aduce jucatori care sa indeplineasca acest obiectiv. Pentru a face performanta trebuie investiti mai multi bani. Nu este normal ca o echipa precum Dinamo Zagreb sa cumpere jucatori de la Steaua. Avem o problema”, a mai spus tehnicianul stelist.

Reghecampf a mai spus ca jucatorii sai au alergat, au muncit pentru a castiga Cupa Romaniei si ca in final s-a vazut oboseala celor peste 60 de meciuri oficiale din acest sezon.

"Din pacate nu am reusit sa castigam, desi a fost un meci frumos. Trebuie sa recunoastem ca cei de la Astra au facut un meci bun. Felicitari. Noi trebuie sa ne uitam mai departe si sa facem o analiza. Este dificil cand pierzi un meci", a adaugat Reghecampf.



Reghecampf: “Oferta de la Al Hilal este reala. Voi discuta cu patronul”