FCSB

Reghecampf nu vrea sa polemizeze cu Gilca: “Eu il sustin”

Laurentiu Reghecampf a reactionat, miercuri, dupa iesirea publica a antrenorului Costel Gilca in cadrul careia acesta s-a plans ca este singur si ca are nevoie de oameni care sa apere interesele clubului din Ghencea.

"Gilca este in aceeasi situatie in care am fost si eu o perioada foarte lunga. Nu stiu care este acum atmosfera la echipa si nu stiu daca clubul are nevoie de aparare. Nu cred ca ajuta pe nimeni sa stam sa ne certam. Sa spun ce am facut eu, el sa spuna ce a facut. Eu il sustin pe Costel, imi si place ca om. Am si vorbit de doua ori cu el”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

“Ma deranjeaza anumite lucruri. Cand am venit eu la Steaua nu se gandea nimeni ca-l vom vinde pe Chiriches cu 8 milioane de lire la Tottenham sau pe Gardos pe 6 milioane. Si acum sunt jucatori de mare valoare la Steaua, insa trebuie gasita o formula pentru a fi pusi in valoare”, a completat Reghecampf.

Costel Gilca a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a dezvaluit mai multe lucruri din anturajul clubului din Ghencea.

[news-109281]



Reghecampf nu vrea sa polemizeze cu Gilca: “Eu il sustin”