FCSB

Reghecampf nu se gandeste la demisie

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul Laurentiu Reghecampf spune ca nici nu se gandeste la varianta demisiei dupa umilinta traita in fata lui Dinamo in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii.

"De ce ar trebui sa-mi dau demisia? Credeti ca am avut o prestatie slaba in cupele europene? Am jucat meci de calificare in primavara europeana cu Villarreal. Nu ma gandesc niciodata sa-mi dau demisia, sa fie foarte clar. N-am venit aici sa-mi dau demisia, am venit sa muncesc", a spus Reghecampf.

"Am venit intr-un moment greu si nu voi pleca niciodata intr-un moment greu. O sa plec cand o sa fie totul bine si cu siguranta in scurt timp o sa fie totul mult mai bine", a adaugat Reghecampf.

Final de cosmar

Eliminata din Cupa Romaniei de divizionara secunda Mioveni, clasata pe locul doi la finalul anului in Liga 1 si cu un picior afara din Cupa Ligii, Steaua se afla in acest moment intr-o degringolada accentuata si de problemele din justitie.

Curtea de Apel a interzis patronului Gigi Becali sa mai foloseasca numele de Steaua si acesta mai are o singura cale de recurs, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.



Reghecampf nu se gandeste la demisie