FCSB

Reghecampf: "Nu ne vom opri din transferat"

Laurentiu Reghecampf a comentat amicalul dintre Steaua si Ujpest, lasarea lui Ciprian Marica in afara echipei pentru meciul cu maghiarii si posibilitatea venirii lui Andrei Ivan.

“Un meci de pregatire, un meci bun. Ma bucur ca am castigat. Lucrurile merg din ce in ce mai bine si deocamdata sunt numai lucruri pozitive”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Ciprian Marica nu a facut parte din lotul Stelei pentru amicalul cu Ujpest si Reghecampf a explicat la final ce s-a intamplat.

“Ciprian plus ceilalti jucatori care au nevoie de pregatire ne-am gandit ca ar fi mai bine sa faca doua meciuri. Vor reveni cu totii, m-as bucura cat mai repede. Sunt sigur ca Ciprian va juca in ultimele 2-3 meciuri”, a spus Reghecampf.

Despre venirea lui Andrei Ivan

“Vom vedea. Sunt jucatori care sunt pe lista noastra si incercam sa completam lotul cu jucatori de valoare. Sper sa reusim si cred ca nu ne vom opri aici. In mare masura se va rezolva si transferul lui Gebhart”, a cocluzionat tehnicianul stelist.

Reghecampf a mai spus ca a incercat sa vorbeasca telefonic cu toti antrenorii din Liga 1 pentru a-i informa despre cele intamplate in raport cu echipa nationala.



Reghecampf: "Nu ne vom opri din transferat"