FCSB

Reghecampf: “Nu m-am gandit sa-l schimb pe Tamas. Nici n-aveam solutii”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus ca nu a luat in calcul schimbarea lui Gabriel Tamas dupa cele doua lovituri de la 11 metri provocate de acesta in prima repriza a meciului cu Universitatea Craiova.

“De ce sa-l schimb pe Tamas? Nu, se intampla. A fost relaxat la ambele mingi, dar nu m-am gandit si sincer nici n-aveam alta solutie. Incercam sa profitam cat mai mult de calitatile lui si m-as bucura ca la urmatoareale meciuri sa nu mai aiba parte de asemenea ghinioane”, a declarat antrenorul stelist dupa victoria de la Severin.

“Rezultatele de egalitate din meciurile precedente n-au fost cele mai corecte. Astazi din nou in primele 30 de minute am avut doua penalty-uri impotriva noastra, corecte amandoua, dar ma bucur ca am facut un joc bun. Cei de la Craiova au facut un presing avansat si ne-au pus probleme. Sunt bucuros ca am obtinut cele trei puncte, dar nu inseamna ca nu avem de munca in continuare. Stim ce o sa ne astepte la Medias”, a adaugat Reghecampf.

Regretul major: suporterii!

“Nu reusim sa aducem suporteri la stadion din cauza discutiilor care au avut loc in lunile din urma. Steaua este iubita peste tot. Este cel mai frumos pentru fotbal si jucatori sa aiba parte de public”, mai crede Reghecampf.



Reghecampf: “Nu m-am gandit sa-l schimb pe Tamas. Nici n-aveam solutii”