FCSB

Reghecampf: "N-am jucat absolut nimic. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor"

Laurentiu Reghecampf s-a declarat deranjat de atitudinea jucatorilor sai in meciul cu FC Voluntari si spune ca echipa sa n-a jucat nimic.

"Nu am jucat absolut nimic. Am avut anumite ocazii, dar atitudinea nu a fost cea care trebuie. Nu am luptat, am luat jocul foarte usor. Probabil ca a fost si un penalty, chiar doua, dar nu mai conteaza. Trebuie sa invatam dupa acest joc si va asigur ca atitudinea anumitor jucator se va schimba repede, altfel vor sta mult prin tribuna", a spus Reghecampf dupa meci.

"Am primit doua goluri din doua prostii. Am abuzat foarte mult de mingi lungi, am avut de foarte multe ori sansa de a trage de la 16 metri si am jucat lateral in loc sa tragem. Majoritatea jucatorilor nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. A fost un accident si cu siguranta nu se va mai intampla acest lucru. Steaua va arata foarte bine in partida cu CSMS Iasi", a adaugat antrenorul Stelei.

Tehnicianul stelist a mai spus ca se asteapta de la jucatorii sai sa-si asume suturi pe poarta si sa paseze mai putin in lateral, asa cum s-a intamplat la meciul cu Voluntari.

Steaua a pierdut cu 3-1 meciul cu FC Voluntari din etapa a 25-a.



Reghecampf: "N-am jucat absolut nimic. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor"