FCSB

Reghecampf, multumit de rezultatul cu Astra: "Suntem la 80% din potential"

Antrenorul Laurentiu Reghecampf si-a laudat echipa dupa victoria cu liderul Astra, scor 2-0, si spune ca Steaua este pe drumul cel bun din punctul de vedere al formei fizice si exprimarii in teren.

"Am castigat un meci important, dar nu am realizat inca nimic. Era important sa nu-i lasam sa castige puncte. Am facut un meci bun si trebuie sa continuam, iar saptamana viitoare sa castigam cele trei puncte. Echipa noastra are valoare si astazi am jucat la 80% din potential. La Steaua sunt 27 de jucatori si fiecare trebuie sa lupte pentru postul lui", a declarat Reghecampf dupa meciul din Trivale. 

"Ma bucur ca am gasit formula cea mai buna pentru jocul nostru defensiv. Jucam pe un teren greu si trebuia sa nu primim gol. In functie de adversar si de obiectiv vom incerca sa gasim formula cea mai buna. Bourceanu isi revine si este un jucator important. Chipciu nu mai are durere, alearga bine si din pacate nu a marcat", a adaugat antrenorul Stelei.

Reghecampf a vorbit si despre revenirea echipei pe terenul propriu din Ghencea.

"Steaua trebuie sa aiba parte de stadionul Ghencea. Sper sa se rezolve problema cu cei de la CSA. Este numai spre binele tuturor. Vor veni fani si clubul continua traditia. M-ar bucura daca am reusi sa rezolvam aceasta situatie", crede antrenorul Stelei.

La meciul de la Pitesti au fost aproximativ 8000 de suporteri, majoritatea stelisti, iar in dreptul suporterilor din Peluza Nord au fost afisate mai multe mesaje cu o directie precisa: "Vrem Normalitate" si "Cat va mai bateti joc de noi?".



Reghecampf, multumit de rezultatul cu Astra: "Suntem la 80% din potential"