FCSB

Reghecampf, multumit de evolutia Stelei in primele trei meciuri amicale

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat, marti, ca echipa sa este in grafic cu pregatirea inaintea dublei de foc cu Ajax Amsterdam din 16-imile Europa League si ca pregateste doua solutii pentru postul de fundas dreapta.

"Am spus ca ne dorim foarte mult sa pregatim meciul cu Ajax si la fiecare amical am vrut sa folosesc 45-60 de minute jucatorii pe care ne vom baza la Amsterdam. Cred ca de la meci la meci Prepelita va juca din ce in ce mai bine. Avem foarte mare incredere in el. Nu are o explozie foarte buna, dar este un jucator inteligent si va intelege care este rolul lui in echipa", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Cum il vede pe Rapa

"Trebuie sa vedem si unde se afla Rapa. Este un jucator tanar, cu experienta internationala si pentru noi este o varianta buna, dar pana la ora meciului cu Ajax trebuie sa avem doua solutii. Daca spuneam ca suntem interesati de Rapa pretul acestuia crestea. Avem si noi o anumita strategie cand iesim in presa si vorbim de jucatori. Daca Rapa va trece cu bine vizita medicala poate intra si juca o repriza in amicalul cu Ferencvaros", a adaugat Reghecampf.

Multumit de cum raspund jucatorii la perioada de acumulari

"Sunt multumit de aportul fizic al jucatorilor, care fac ceea ce le cerem la antrenamente. Este o perioada grea si trebuie sa-i intelegem. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar consider ca facem bine lucrurile si continuam ce am inceput in vara", a spus Reghecampf.

Cazul Rafael Cruz

"Eu si MM Stoica propunem jucatori, dar ultimul cuvant apartine patronului. Noi stim foarte bine unde suntem, cu cine lucram si ce trebuie sa facem. N-am avut niciun contract cu Rafael. Intelegerea a fost sa vina si sa-l vedem. Noi il intelegem si ii uram bafta lui Rafael. Daca patronul nu a fost de acord cu acest lucru, bun, aceasta este situatia. Nu exista nicio problema intre noi", este de parere antrenorul Stelei.

Alexe si Nica la Steaua ?

"Alexe a declarat ca nu va juca niciodata la Steaua si nu cred ca va veni la Steaua. Ambii sunt jucatori tineri de valoare din campionatul romanesc. Ne dorim sa aducem jucatori de valoare pentru toate posturile", este opinia lui Reghecampf despre posibilitatea transferului celor doi dinamovisti in Ghencea.

Cum s-a accidentat Chiriches

"Inaintea meciului cu Dinamo Kiev am avut un antrenament mai de contact, iar la un duel cu Nikolic i-a ramas degetul in pamant. Nu l-am folosit pentru ca nu am vrut sa risc si nu cred ca este o problema ca nu a jucat Chiriches. El putea sa joace, dar nu am vrut. Ar putea intra cu Ferencvaros, dar nu vreau sa-mi asum un risc inutil", spune Reghecampf.

Tatarusanu este gata de joc

"A inceput de astazi antrenamentele normale cu echipa si nu are niciun fel de problema. Poate juca in meciul cu Ferencvaros", este de parere Reghecampf.

Despre Ajax

"Este o echipa puternica impotriva careia vom avea doua meciuri foarte dificile. Vor fi doua meciuri foarte frumoase", spune Reghecampf dupa ce i-a urmarit pe lancieri in clasicul Olandei cu Feyenoord.



Reghecampf, multumit de evolutia Stelei in primele trei meciuri amicale