FCSB

Reghecampf: "Se poate si mai bine"

Laurentiu Reghecampf admite ca Steaua mai are nevoie de timp pentru a juca ceea ce-si doreste, dar se declara multumit de succesul obtinut in fata celor de la CSU Craiova in etapa a 21-a.

“E un sentiment placut mai ales ca am castigat si am marcat doua goluri frumoase. Ne-am creat numeroase ocazii si jucatorii au incercat sa faca ce am lucrat. Mai avem nevoie de timp, dar trebuie sa ne bucuram de aceasta victorie. Daca am castigat meciul inseamna ca baietii au putut sa faca presing cat mai sus, dar incercam sa facem cat mai bine. Tade sa joace pentru Steaua si sa marcheze la fiecare meci. Pe noi ne intereseaza ca echipa sa castige cu el”, a declarat Reghecampf dupa meciul din Trivale.

“A fost frumos la Pitesti, o atmosfera placuta si sper ca la ultimul meci jucat aici sa avem o atmosfera placuta. Sunt sigur ca prin jocurile noastre vom aduce cat mai multi oameni la stadion si sa castigam campionatul”, a mai spus tehnicianul stelist.

Reghecampf anticipeaza un meci dificil in etapa urmatoare cu Viitorul, echipa de pe locul doi in clasament. Steaua va merge in Dobrogea fara doi jucatori de baza: Rapa si Stanciu, ambii suspendati.

“Am avut doi jucatori suspendati, saptamana viitoare vom avea inca doi. Trebuie sa ne descurcam cu ce avem. Vom merge la Constanta sa jucam si sa castigam. Sunt sigur ca nu va fi usor. Viitorul este o echipa foarte bine pregatita. Vom incerca sa castigam”, crede Reghecampf.

Steaua s-a impus cu 2-0 in fata celor de la CSU Craiova, la Pitesti, in etapa a 21-a din Liga 1.



Reghecampf: "Se poate si mai bine"