FCSB

Reghecampf: “Mergem sa invingem Astra, nu mergem la box”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus inaintea partidei de sambata cu Astra Giurgiu, restanta din etapa a 2-a, ca vrea sa castige pe terenul de fotbal si nu isi doreste sa existe incidente sau accidentari.

Tehnicianul stelist a subliniat ca cei de la Astra au insistat ca aceste meciuri sa se dispute in pofida terenurilor grele si ca spera sa nu existe accidentari si incidente, facand referire la declaratiile razboinice ale omologilor de la Giurgiu.

“Batalia se duce pe teren si imi pare rau ca exista asemenea momente. Nu este normal sa faci asemenea declaratii, cum ca ne vor bate pe culoare si pe teren. Nu cred ca jucatorii Stelei au incercat sa loveasca vreun jucator pe teren sau in afara lui. A fost faza in care Kapetanos a lovit un adversar, dar a fost sanctionat de arbitru. Vreau sa jucam fotbal si sa castigam meciul pe teren”, a spus Reghecampf la o conferinta de presa.

“Cel mai important este sa incercam sa jucam cat mai bine si nu sa stam sa ne balacarim la televizor. Este jenant ceea ce se intampla si ma intreb unde vom ajunge daca oamenii din fotbal au aceasta atitudine. Cei de la Astra au insistat sa jucam aceste etape. Uitati ce se intampla, un copil, Roman, isi rupe piciorul si va avea un viitor greu, Pandurii cu Petrolul s-a jucat in conditii grele. Sunt cheltuieli foarte mari, iar acele instalatii de incalzire ar trebui sa functioneze non-stop si nu doar doua zile”, a mai spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a mai spus ca are sperante pentru un arbitraj corect: “Ma intereseaza ce se va intampla pe teren si dupa 90 de minuet cu siguranta Steaua va fi echipa care va castiga”.

Partida Astra - Steaua va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 18:30.



Reghecampf: “Mergem sa invingem Astra, nu mergem la box”