FCSB

Reghecampf inca nu si-a luat gandul de la titlu. Cum prefateaza semifinala Cupei Romaniei cu Dinamo

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a vorbit, marti intr-o conferinta de presa, despre intalnirea pe care Steaua o va avea miercuri seara cu Dinamo pe Arena Nationala in returul semifinalelor Cupei Romaniei, dar si despre sansele la titlu ale echipei sale.

"Nu putem uita atat de repede esecul cu Astra, dar acum ne gandim la meciul cu Dinamo. N-am castigat pana acum in fata lor, dar incercam sa o facem miercuri seara. Jucatorii sunt preocupati sa castige cele doua cupe, sa castige campionatul, sa ajunga in cupele europene si sa fie convocati la echipa nationala. Ne asteapta un meci foarte greu cu Dinamo, dar trebuie sa-l castigam daca vrem sa ajungem in finala Cupei Romaniei", a declarat Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa.

Reghecampf mai crede ca lupta pentru titlu nu s-a incheiat definitiv si trage sperante ca Astra se va incurca in cele trei meciuri ramase de disputat.

"Eu cred ca inca nu s-a terminat totul. Avem de recuperat sase puncte. Va fi foarte greu, dar mergem inainte. Daca la Giurgiu intram cu 0-0 la pauza, altul ar fi fost rezultatul final", a mai spus tehnicianul stelist.

Dupa infrangerea cu Astra, la cald, Reghecampf a declarat ca 99% titlul este in vitrina celor de la Giurgiu.

Calificata in finala Cupei Ligii, Steaua o intalneste pe Dinamo in calitate de gazda, miercuri seara, in returul semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul programat la ora 21:30 va fi live text pe onlinesport.ro. Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.



Reghecampf inca nu si-a luat gandul de la titlu. Cum prefateaza semifinala Cupei Romaniei cu Dinamo