FCSB

Reghecampf inaintea returului cu Sparta: "Nu jucam la 0-0. Intram pe teren sa castigam meciul"

Laurentiu Reghecampf a prefatat, marti dupa-amiaza, returul pe care Steaua il disputa contra cehilor de la Sparta Praga in turul 3 preliminar din Liga Campionilor. In tur a fost 1-1, iar pe Arena Nationala se anunta aproape 30.000 de spectatori. Meciul va fi live text pe onlinesport.ro

"Un meci greu, un meci important pentru noi. Este cel mai important meci al echipei noastre. Daca vom reusi sa ne calificam foarte multe lucruri se vor schimba in bine. Ma refer la jucatori si al tot ce inseamna Steaua Bucuresti. Speram sa avem cat mai multi suporteri sa sustina echipa", a declarat Reghecampf in conferinta de presa oficiala dinaintea returului cu Sparta Praga.

"Nu avem voie sa jucam la 0-0. Este un rezultat pozitiv si ne ajuta sa ne calificam. Meciul dureaza 90 de minute, poate si mai mult, si cred ca maine seara se va marca. Sper ca noi sa marcam si adversarul sa nu o faca. Anul trecut au reusit meciuri incredibile in deplasare. Intram pe teren sa ne castigam meciul, sa marcam un gol mai mult decat adversarul si sa ne calificam", a adaugat tehnicianul stelist.

Reghecampf a vorbit si despre revenirea lui Hamroun.

"Sa dam la o parte acest incident, iar Hamroun este un jucator de valoare care a adus puncte pentru Steaua. Noi am pregatit si varianta loviturilor de la 11 metri. Este posibil orice, dar sper sa nu se ajunga acolo", a mai spus Reghecampf.

Meciul Steaua-Sparta Praga se joaca miercuri seara de la 20:45 pe Arena Nationala. Cine se califica isi asigura cel putin prezenta in grupele Europa League si un bonus financiar de aproape 10 milioane de euro.



Reghecampf inaintea returului cu Sparta: "Nu jucam la 0-0. Intram pe teren sa castigam meciul"