FCSB

Reghecampf il pune la punct pe Ilie Stan

Acuzat de Ilie Stan ca ar beneficia de munca pe care a efectuat-o el în urma cu un an, Laurentiu Reghecampf l-a pus la punct pe actualul antrenor de la Concordia Chiajna.

Reghecampf a sustinut joi o conferinta de presa în care a sustinut ca Ilie Stan are metode înapoiate care nu se mai potrivesc cu fotbalul de astazi.
 
"O echipa nu poate trai niciodata dintr-o pregatire de iarna, daca nu exista continuitate. Nu ma asociez cu ce a facut Ilie Stan, nu-s de acord cu pregatirile la munte. Fotbalul modern înseamna viteza si forta. Daca antrenezi alergarea de anduranta, n-ai cum sa ai viteza si forta. Ce a facut Ilie Stan nu ajuta o echipa de fotbal, nu voi face niciodata la fel ca el", a afirmat Reghecampf.
 
De asemenea, Reghecampf a promis ca Steaua va fi si mai buna din returul campionatului.
 
"O sa vedeti ca din iarna aceasta echipa o sa arate si mai bine. Va spun suta la suta! Acesti jucatori nu-si dau seama înca de potentialul pe care îl au", a adaugat Reghecampf.
 
În ceea ce priveste viitorul apropiat al Stelei, Reghe a precizat ca asteapta o victorie la Târgu Jiu.
 
"Urmeaza o perioada foarte importanta. La Pandurii o sa jucam cu echipa care a jucat un fotbal foarte frumos si trebuie sa încercam sa câstigam acest meci", a mentionat el.



Reghecampf il pune la punct pe Ilie Stan