FCSB

Reghecampf il critica pe Iordanescu: "Nu e normal ce face"

Lupta pentru titlul din Liga 1 se reia in aceasta saptamana cu etapa a 4-a din playoff, iar derby-ul rundei se joaca la Severin intre Pandurii si Steaua.

Tehnicianul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a prefatat intalnirea de miercuri seara (20:30) cu Pandurii si  nu s-a ferit sa-l critice pe antrenorul gazdelor, Edi Iordanescu.

"Edi Iordanescu vorbeste multe, se plange de arbitraje. El spune ca echipa se desfiinteaza, ca n-au bani, dar nu este prima data cand face asa inaintea unui meci important si nu mi se pare fair-play. Cu totii stim ce probleme sunt in fotbalul romanesc, dar trebuie sa existe fair-play. Sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne vedem de treaba noasta, sa antrenam echipele. Este o perioada mai grea in Romania, dar fotbalul va creste", a spus Reghecampf, marti dimineata, intr-o conferinta de presa la Mogosoaia.

Iordanescu junior declarase ca in loc sa se gandeasca la meciul cu Steaua jucatorii sai isi cauta avocati pentru recuperarea banilor de la Pandurii. Declaratia aceasta nu este luata in seama de Reghecampf, care o considera doar o stratagema pentru a-i adormi pe stelisti.

"Imi pare rau pentru el ca trece printr-o astfel de situatie, dar sincer nu ma intereseaza. Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Noi daca vom castiga putem trece pe primul loc. In momentul cand Steaua va ajunge pe primul loc va fi foarte greu sa fie data la o parte. Obiectivul nostru este sa ajungem cat mai repede pe primul loc. Sunt sigur ca vom reusi sa ne impunem daca tratam adversarul cu seriozitate. Stadionul de la Severin va fi plin, majoritatea oamenilor de acolo fiind fani ai echipei Steaua", a mai spus Reghecampf.

Meciul Pandurii-Steaua va fi live text pe onlinesport.ro miercuri seara de la 20:30.



Reghecampf il critica pe Iordanescu: "Nu e normal ce face"