FCSB

Reghecampf ii raspunde lui Iordanescu: "Cum sa depuncteze Steaua?"

Laurentiu Reghecampf a luat pozitie, luni, dupa ce selectionerul Anghel Iordanescu a acuzat clubul Steaua de lipsa de fair-play si a solicitat FRF  sa ia masuri dure impotriva campioanei, dupa ce cei sase stelisti convocati la lotul national n-au mai fost lasati la lotul tricolor.

"Am avut o intalnire cu domnul Iordanescu vineri seara si am explicat ca avem foarte multi jucatori accidentati. Am spus aceste lucruri chiar inainte sa se publice lotul selectionatei divizionare, pentru ca nu este vorba de prima reprezentativa a Romaniei", a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa.

"Nu este normal un astfel de cantonament acum. Selectionerul ne-a propus patru variante, dar nu era chiar asa. Pe Nita si pe Tosca ii lasa acasa, deci erau convocati doar asa de ochii lumii, ca oricum n-aveau nicio sansa de a ajunge la EURO. Nu e vorba de nicio lipsa de respect. Cum sa mergem la meciuri cu 14 jucatori?", a adaugat Reghecampf.

Antrenorul Stelei mai spune ca nu este ingrijorat de o eventuala pedeapsa care ar putea veni din partea FRF.

"Jucatorii Stelei vor la nationala, nu la o selectionata divizionara. Nu-mi e teama. Cum sa depuncteze Steaua? Exista un regulament si lucrurile sunt clare", a completat Reghecampf.



Reghecampf ii raspunde lui Iordanescu: "Cum sa depuncteze Steaua?"