FCSB

Reghecampf: “E timpul sa facem eventul”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat inaintea semifinalei Cupei Romaniei cu Dinamo ca formatia pe care o pregateste este cea mai buna din Romania si ca trebuie sa obtina eventul in acest sezon.

 

“Va fi un meci frumos pe un stadion plin. Sunt doua meciuri pe care le vom trata foarte serios. Steaua este campioana, este cea mai buna echipa din campionat si suntem obligati sa ne calificam in finala. Este momentul sa demonstram ca putem castiga atat campionatul, cat si Cupa”, a declarat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a mai spus ca in afara lui Kapetanos si Matei, ambii accidentati, nu are probleme de lot inaintea meciului de joi seara cu Dinamo.

De asemenea, Reghecampf a mai spus ca primul 11 este deja conturat si ca se bucura de cresterea lui Keseru din ultima perioada.

Fara a nominaliza vreu jucator din prima garnitura, Reghecampf s-a rezumat la a spune doar ca “totdeauna la Steaua vor juca cei mai buni 11 jucatori, fara sa conteze numele lor”.

Meciul Steaua-Dinamo din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la ora 20:30.



Reghecampf: “E timpul sa facem eventul”