FCSB

Reghecampf dupa victoria cu Ceahlaul: ”Suntem in grafic”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat dupa victoria scor 3-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt ca formatia sa este în grafic si ca este multumit de jocul elevilor sai.

”Suntem în grafic si reusim sa ne impunem. Echipa trebuie sa ramâna cu picioarele pe pamânt. Ma bucur ca echipa joaca bine, dar sunt nemultumit ca ratam totusi mult. Cred ca suntem pe un drum bun. Am avut o posesia buna înca de la început si cred ca în mare ne-am facut jocul si nu le-am dat ocazia sa atace. Pentru mine era important sa câstigam acest meci, care nu a fost nici pe departe un antrenament pentru Ekranas. De antrenat de antrenam în fiecare zi.”, a declarat Reghecampf la Digisport.

Tehnicianul stelist a vorbit si despre debutul lui Adrian Popa la Steaua, un jucator la care tine foarte mult înca de pe vremea când pregatea pe Concordia Chiajna.

”Popa este un jucator care are calitati incredibile si se va impune. Toti baietii l-au primit foarte bine. A avut putine emotii la început, dar apoi a intrat în joc”, a spus Reghecampf.

Cu un început foarte bun în campionat Steaua a intrat în linie dreapta cu pregatirile pentru playoff-ul Ligii Europa, iar Reghecampf se arata optimist înaintea mansei tur cu Ekranas.

”Joi seara avem un meci foarte important, sper sa-l câstigam, apoi mergem la Vaslui si încercam sa câstigam si acel meci. Lukasz Szukala nu este trecut pe lista UEFA, mai are nevoie de ceva timp, dar va intra la momentul potrivit”, a adaugat antrenorul stelist.

La rândul sau, Costel Enache antrenorul Ceahlaului a declarat: ”Suntem la extrema de jos si este dureros pentru modul în care am pierdut. Am facut-o prea usor si am vazut ca stam foarte slab în aparare. Ne îngrijoreaza jocul si trebuie sa facem schimbari rapide”.



Reghecampf dupa victoria cu Ceahlaul: ”Suntem in grafic”