FCSB

Reghecampf dupa 1-1 cu Dinamo: "Am iesit sifonati. Trebuie sa terminam campionatul pe primul loc"

Laurentiu Reghecampf spune ca Steaua a iesit sifonata din derby-ul cu Dinamo, dar nu-si pierde increderea desi liderul Astra s-a distantat la sase puncte.

"Un rezultat care pe noi ne dezavantajeaza. Trebuia sa inchidem jocul din prima repriza. Am iesit sifonati, avem un jucator accidentat si unul suspendat. Am avut sansa sa castigam si Nita ne-a tinut in meci. Este un lucru pozitiv ca suporterii au venit langa echipa. Sunt sigur ca vor veni si la urmatoarele meciuri", a declarat Reghecampf dupa meciul din Stefan cel Mare.

Tehnicianul stelist l-a criticat pe centralul Ovidiu Hategan, care nu a reusit sa-l trimita pe Filip la cabine dupa eliminarea dictata impotriva acestuia. Filip a ramas in teren si l-a provocat pe Hamroun, smulgand al doilea galben si eliminarea stelistului.

"Filip a gresit, a protestat si dupa ce primeste rosu se duce si provoaca. Hamroun a primit doua galbene si stim ca pentru doua galbene va primi o etapa de suspendare. El trebuie sa inteleaga ca nu suntem la gradinita. La fel si la Papp", spune Reghecampf.

Pentru Steaua urmeaza o dubla cu Astra, miercuri seara in semifinalele Cupei Ligii, si la finalul saptamanii in etapa a 2-a din playoff.

"Meciuri foarte importante pentru noi cu Astra. Mai sunt foarte multe meciuri de jucat. Si celelalte echipe vor juca la fel de agresiv. Trebuie sa terminam pe primul loc", a mai spus Reghecampf.

Dinamo si Steaua au remizat, scor 1-1, in prima etapa din playoff. Hamroun (10') si Bicfalvi (81') au marcat cele doua goluri.



Reghecampf dupa 1-1 cu Dinamo: "Am iesit sifonati. Trebuie sa terminam campionatul pe primul loc"