FCSB

Reghecampf despre relatia cu Becali: “Ne putem desparti si maine”

Sursă foto: captura tv Dolce Sport

Gigi Becali a avut o iesire dura dupa egalul Stelei la Medias si a spus ca nu-l va da afara pe antrenorul Laurentiu Reghecampf pentru ca-i este mila si nu vrea sa-l umileasca pe acesta. Reactia celui din urma nu a intarziat sa apara si tehnicianul a pus lucrurile la punct intr-o conferinta de presa.

“Cu patronul vorbesc in fiecare zi si i-am spus ca e foarte bine ca a avut reactia aceasta. Eu nu ma asteptam sa avem un meci asa slab la Medias. In continuare am foarte mare incredere in jucatori. In ceea ce priveste contractul meu la Steaua sa stati linistiti pentru ca avem un plan foarte bine pus la punct. Avem un singur obiectiv, si anume sa castigam campionatul. La Medias am avut o zi mai proasta”, a spus Reghecampf.

“Exista posibilitatea sa ne despartim si maine. Intre noi lucrurile sunt foarte clare, dar cred ca ce lucram noi la Steaua conteaza mai mult in acest moment. Eu sunt foarte bine si n-am niciun fel de probleme. Postul meu nu este in pericol si nu ma deranjeaza ca Marius Sumudica vorbeste cu patronul echipei. Am facut foarte multe lucruri bune la Steaua. N-am niciun fel de problema cu Sumudica si nici cu ceilalti antrenori care ar vrea sa antreneze Steaua. Trebuie sa ne respectam in primul rand meseria”, a adaugat Reghecampf.

Episodul Zurich n-a existat

“Nu am nevoie de mila nimanui si noi avem o relatie foarte buna. Nu e vorba de prietenia dintre noi, ci de ceea ce muncesc eu la Steaua. Nimeni nu va putea interveni intre mine, MM si patronul echipei. Acestea sunt doar asa niste bombe aruncate. La Zurich nu s-a intamplat nimic, imi pare doar rau ca n-am castigat acolo. Nu pot comenta ceva ce nu s-a intamplat”, a mai spus tehnicianul stelist despre betia care ar fi avut loc inaintea meciului cu Zurich din Europa League in hotelul in care erau cazati stelistii si care l-ar fi avut drept principal protagonist pe managerul Mihai Stoica.



Reghecampf despre relatia cu Becali: “Ne putem desparti si maine”