FCSB

Reghecampf despre meciul cu Viitorul: “Nu decide campionatul”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre partida de sambata seara cu Viitorul din etapa a 2-a de playoff.

“Ambele echipe vor incerca sa joace la victorie. Cu siguranta mergem la Constanta sa pregatim meciul foarte bine si sa ne castigam cele trei puncte. Este foarte important sa obtinem o victorie prin care ne-am distanta de locul doi. Atmosfera, increderea vor veni cu urmatoarea victorie. Nu se rezolva nimic in etapa de maine, mai sunt multe meciuri de jucat. Trebuie sa fim atenti si sa luam fiecare etapa pas cu pas”, a spus Reghecampf.

“Nu mai conteaza nimic din ce a fost pana acum. Va veni vremea cand vor castiga si cei de la Viitorul, dar sper sa nu se intample maine seara. Este prima data cand ne intalnim cu Viitorul la egalitate de puncte si de aceea spun ca nu mai conteaza nimic”, a adaugat tehnicianul stelist.

Victoria cu CFR le-a dat moral

“A fost important ca am inceput cu dreptul in playoff. M-am asteptat la reactia jucatorilor, am spus ca in playoff va fi altceva si am avut dreptate. CFR Cluj cu greu o vom vedea invinsa in acest playoff, iar pentru noi a fost un pas foarte important sa castigam cu ei”, crede Reghecampf.

“Nu stiu cand vom fi campioni si daca vom fi campioni. Stiu doar ca muncim in fiecare zi pentru atingerea acestui obiectiv”, a concluzionat antrenorul Stelei.



Reghecampf despre meciul cu Viitorul: “Nu decide campionatul”