FCSB

Reghecampf, depasit de situatie cu Dinamo. Eroarea majora pe care a facut-o

Gigi Becali considera ca antrenorul Laurentiu Reghecampf nu a gestionat cum ar fi trebuit finalul meciului cu Dinamo din punct de vedere tactic.

“Daca tu ai nevoie de un egal si tu nu-l scoti, inseamna ca jucatorii n-au valoare sau n-au minte. Pentru ce iti trebuie sa mai ataci daca tu ai mingea si iti trebuie egal? Putea sa intervina antrenorul, dar probabil el era si el depasit de situatie. Pentru ce sa bati cand eu vreau sa devin campion?! Era mingea la Tamas cu trei minute inaintea finalului si nu-l ataca nimeni la centrul terenului. In loc sa tii de minge tu o trimiti in fata. Pentru ce Tamas trimiti tu mingea in fata? Cu punctul obtinut aseara eram siguri de locul doi, eram la cinci puncte de Dinamo, la revedere”, a spus Becali la postul sport.ro

“Ne trebuie mijlocas stanga si dreapta sa avem jucatori de valoare. Daca il aveam pe Popa, noi eram deja campioni acum. Enache alearga mult, dar degeaba. De Amorim e un fel de mincicar, tot cere fault, cade pe jos. Mai avem nevoie de doi mijlocasi centrali si cu doi fundasi centrali”, a adaugat Becali.

Sperante oltenesti

“Oltenii sunt orgoliosi si vor locul trei ca sunt la cinci puncte de Dinamo. O sa am emotii cand joaca Viitorul cu Craiova. La fotbal eu ma las in voia Domnului. Pai pot eu sa ma pun impotriva lui Dumnezeu? Nici n-am fost la meciul cu Dinamo, pentru ca nu vreau sa ma duc la ei. Sunt obraznici si injura”, a mai spus Becali.



Reghecampf, depasit de situatie cu Dinamo. Eroarea majora pe care a facut-o