FCSB

Reghecampf critica aspru un jucator dupa esecul cu Osmanlispor: "Din vina totala a lui"

Laurentiu Reghecampf nu s-a ferit sa-l critice pe Gabi Enache, favoritul sau pentru postul de fundas dreapta la Steaua in pofida evolutiilor nu tocmai convingatoare din ultima perioada.

"Enache are destul de multa experienta si a facut un gest pe care nu stiu cum sa-l cataloghez. Avem un regulament si nu pot trece cu vedere un asemenea gest. Este component al echipei nationale si nu cred ca ar avea o problema sa se descurce in anumite situatii. Cred ca am jucat bine in prima repriza si, daca eram putin mai atenti, puteam sa marcam. Este frustrant ca am primit cartonasul rosu la ultima faza si din vina totala a lui Enache. Chiar i-am cerut scuze arbitrului la pauza, pentru ca am vazut faza si a fost corect primit acel cartonas rosu", a declarat Reghecampf dupa meci la Dolce Sport.

"Noi am venit aici sa scoatem un rezultat bun, nu sa glumim. Am scos pe Golubovic la pauza pentru ca trebuia sa inchid in partea stanga. In repriza a doua nu ne-am ridicat la nivelul asteptat. Nu cred ca e o seara neagra, trebuie sa mergem mai departe", a adaugat tehnicianul stelist.

Steaua a plecat invinsa de pe terenul lui Osmanlispor, scor 0-2, in prima etapa din grupele Europa League.



Reghecampf critica aspru un jucator dupa esecul cu Osmanlispor: "Din vina totala a lui"