FCSB

Reghecampf analizeaza esecul cu Lucerna

Laurentiu Reghecampf nu face o tragedie din infrangerea cu Lucerna, a doua suferita de Steaua in cantonamentul din Spania, si spune ca jucatorii sai sunt in grafic cu pregatirea.

“Am intalnit o echipa foarte agresiva, mai ales in repriza a doua. Noi am hotarat sa impartim echipa in doua pentru ca fiecare jucator sa joace 45 de minute. Eu sunt multumit ca jucatorii alearga si intra in ritm. Ne dorim ca la 14 februarie sa fim in forma”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a facut referire si la problemele din centrul defensivei, acolo unde Gardos si Szukala au lipsit din cauza unor accidentari.

“Trebuie sa improvizam in centrul defensivei. Gardos nu este inca pregatit sa joace, Szukala va reintra la antrenamente de maine (n.r. - duminica)”, a declarat Reghecampf.

Macedoneanul Daniel Georgievski a revenit la Steaua dupa o accidentare si a jucat in primele 45 de minute, iar antrenorul campioanei lauda intrarea acestuia.

“Georgievski este bine si ma bucur ca a revenit. Cred ca suntem pe drumul bun, desi este dificil cand pierdem. Trebuie sa fim rabdatori cu jucatorii”, spune Reghecampf.

Tanase si Piovaccari nu au fost retinuti in lot pentru aceasta partida din cauza unor probleme, iar acestia s-au pregatit separat.

“Tanase a primit o pauza si a lucrat cu preparatorul fizic, iar Piovaccari la fel nu este suta la suta pregatit. Probabil ii vom avea pe teren la urmatorul meci”, promite Reghecampf.

Pentru prima data varf impins la Steaua, Claudiu Keseru a ratat in prima repriza sansa celui dintai gol al sau la echipa din Ghencea, insa potrivit lui Reghecampf mai are mult de munca pana sa ajunga la forma optima.

“Nici Keseru nu este foarte bine pregatit si mai are mult de munca”, este opinia antrenorului stelist.

In ceea ce priveste concurenta pentru postul de portar, Reghecampf se bucura pentru jocul bun reusit de Nita si anunta cand va debuta Bogatinov.

“Este foarte bine pentru Tatarusanu sa aiba concurenta. Bogatinov probabil va intra la ultimul meci”, spune Reghecampf.



Reghecampf analizeaza esecul cu Lucerna