FCSB

Reghecampf a aparut in fata Comisiei de Disciplina: "Nu mi-a fost teama"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a aparut miercuri in fata Comisiei de Disciplina a FRF din cauza unei plangeri formulate impotriva sa de selectionerul Victor Piturca.

"Nu mi-a fost teama, ci m-am dus la aceasta Comisie pentru a clarifica situatia dintre mine si antrenorul echipei nationale, din respect pentru acei oameni din Comisie. N-aveam nimic de ascuns si am dat celor de acolo toate declaratiile pe care le-am facut, plus alte doua DVD-uri cu emisiunile respective", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf sustine in continuare ca nu a incalcat niciun regulament prin declaratiile pe care le-a facut la adresa lui Piturca, declaratii facute pentru a se apara.

"Am aflat cine este la acea Comisie, care primeste anumite ordine din partea celor care conduc fotbalul romanesc. Acest departament este subordonat chiar lui", a mai spus Reghecampf cu referire directa la Piturca.

Reghecampf este pregatit si pentru o eventuala suspendare si spune ca va depune memoriu daca se va ajunge la asa ceva.Reghecampf a aparut in fata Comisiei de Disciplina: "Nu mi-a fost teama"