FCSB

Reghecampf: "99% titlul merge la Astra". Se teme pentru locul doi

Laurentiu Reghecampf considera ca Steaua mai are unu la suta sanse pentru titlu si se arata mai preocupat pentru locul al doilea, care asigura de asemenea prezenta in preliminariile Ligii Campionilor.

"Am jucat foarte slab. Foarte multe greseli. Am avut cateva ocazii, am marcat si un gol, insa la final am pierdut partida. Cred ca am alcatuit cea mai buna formatie, iar in prima repriza am avut o ocazie mare chiar daca am jucat slab. In minutul 44 le-am facut cadou un penalty. Toti jucatorii nostri au jucat slab. Suntem o echipa. Mai avem 1% sanse si trebuie sa ne temem si pentru locul doi daca jucam ca in aceasta seara", a declarat Reghecampf.

"Trebuie sa mergem mai departe, sa muncim mult si sa pastram locul doi. 99% titlul merge la Astra, iar eu unul nu mai cred ca putem intoarce. Normal ca patronul este suparat, are si motive. Echipa nu a jucat la nivelul ei", a adaugat tehnicianul stelist.

Steaua a pierdut cu 2-0 confruntarea cu Astra, liderul campionatului, rezultat in urma caruia formatia din Giurgiu are un avans de sase puncte.



Reghecampf: "99% titlul merge la Astra". Se teme pentru locul doi